Karšti patiekalai

Karšti patiekalai – bet kokių pietų ar vakarienės “žvaigždė”. Todėl jie dar vadinami pagrindiniais patiekalais. Kai kurie juos vadina antraisiais patiekalais, nes jie patiekiami po užkandžių ar sriubos. Bet kokiu atveju, tai yra tie patiekalai, be kurių mes negalime išsiversti nei dienos.

Čia rasite greitai ir paprastai pagaminamų karštų patiekalų kiekvienai dienai. Su mūsų vis greitėjančiu gyvenimo tempu dažnai neturime laiko paprastomis darbo dienomis gamintis sudėtingų patiekalų – reikia paprastai, greitai, sočiai ir skaniai. Tam yra taip vadinami “vienos keptuvės” patiekalai arba tiesiog nesudėtingi ir daug pastangų bei laiko nereikalaujantys patiekalai. Greitai paruošiama vištiena ar kiauliena,  makaronai su įvairiausiais padažais, greitai paruošiama žuvis...Tam, kad galėtume skaniai pavalgyti, bet ilgai netrukti prie puodų po darbų ir daugiau laiko praleisti su savo artimaisiais bei draugais.

Taip pat karšti patiekalai yra būtina savaitgalinių ar šventinių pietų ir vakarienių dalis. Tuomet dažnai reikia paieškoti kažko ypatingesnio ir nekasdieniško. Kiekvieną dieną greičiausiai nesigaminsime ilgai marinuojamų ar ilgai kepamų patiekalų, bet savaitgalį ar per šventes – kodėl gi ne? Todėl šiame skyrelyje rasite ir keptos anties ar žąsies receptų, ilgiau marinuojamų kepsnių ar troškinių. Rasite puikių idėjų, kaip nustebinti savo namiškius ar svečius gardžiais pietumis arba vakariene.

Įvairiausi karšti patiekalai kiekvienai dienai, savaitgaliams ar šventėms. Kad visuomet rastume atsakymą į klausimą: o ką valgysime?

Rūšiuoti:
Filtruoti