Makaronai raudonam padaže
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Gana lengvai ir mažai laiko paruošimui reikalaujantis patiekalas.
Ingredientai
- Makaronai 1 stiklinė (-ės)
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
- Fermentinis sūris 20 g
- Kečupas 1 šaukštas (-ai)
- Česnakinė druska Pagal skonį
- Aitrusis raudonasis pipiras 1 vnt
- Margarinas Pagal skonį
Eiga
- Į puodą įpilkite porą stiklinių vandens, įlašinkite kelis lašus aliejaus. Užvirinkite įbėrę sicilijos pipirų ar aitriosios raudonosios paprikos (pagal skonį ir nepersistenkite). Suberkite makaronusi ir virkite.
- Makaronams baigiant virti (vandens turi būti likę nebedaug) dėkite margariną, jį ištirpinkite. Toliau dėkite porą šaukštų pomidorų padažo ir kečupo. Jei išmaišius masė per skysta pabarstykite miltais ir vėl pamaišykite.
- Sudedame tarkuotą arba smulkiai pjaustytą fermentinį sūrį ir lengvai pakaitiname. Taip pat įberiame česnakinės druskos ir makaronų prieskonių, išmaišome. Skanaus!