Makaronai raudonam padaže

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gana lengvai ir mažai laiko paruošimui reikalaujantis patiekalas.

Ingredientai

  • Makaronai 1 stiklinė (-ės)
  • Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Fermentinis sūris 20 g
  • Kečupas 1 šaukštas (-ai)
  • Česnakinė druska Pagal skonį
  • Aitrusis raudonasis pipiras 1 vnt
  • Margarinas Pagal skonį

Eiga

  1. Į puodą įpilkite porą stiklinių vandens, įlašinkite kelis lašus aliejaus. Užvirinkite įbėrę sicilijos pipirų ar aitriosios raudonosios paprikos (pagal skonį ir nepersistenkite). Suberkite makaronusi ir virkite.
  2. Makaronams baigiant virti (vandens turi būti likę nebedaug) dėkite margariną, jį ištirpinkite. Toliau dėkite porą šaukštų pomidorų padažo ir kečupo. Jei išmaišius masė per skysta pabarstykite miltais ir vėl pamaišykite.
  3. Sudedame tarkuotą arba smulkiai pjaustytą fermentinį sūrį ir lengvai pakaitiname. Taip pat įberiame česnakinės druskos ir makaronų prieskonių, išmaišome. Skanaus!

Panašūs receptai