Studento pasirinkimas: Rafaelo nebūtinai iš Ferrero

Studento pasirinkimas: Rafaelo nebūtinai iš Ferrero

Rafaelo – skamba romantiškai, Itališkai, švelniai ir, žinoma, skaniai. Tikriausiai niekad taip ir nesuprasime, kas mus labiau žavi: šio skanėsto skonis ar gudrių reklamos meistrų sukurtas Rafaelo saldainių įvaizdis. Kad ir kaip ten būtų, bent jau moterys, gavusios baltą keturkampio formos dežutę su raudonų kaspinu, tikrai nusišypso, o vyriškis, norėdamas pradžiuginti moterį, su Rafaelo niekada neprašauna... Bet ir vėlgi, gal dėl minėtosios reklamos, gal dėl skonio, kokosiniu rutuliuku su migdolu viduje mėgautis galime tikrai ne kasdien. Brangus malonumas. Bet nenukabinkime nosies – „Studento pasirinkimas“ nesnaudžia ir rado būdą  kaip garsiųjų skanumynų greitai ir paprastai pasigaminti namie!

Reikės:

  • Kondensuoto pieno - 400ml
  • Kokoso drožlių - 400g
  • Migdolo riešutų

Kaip gaminti?

Kondensuotą pieną sumaišyti su kokoso drožlėmis iki kol masę bus galima formuoti rankomis. Suformuoti rutuliukus ir įsprausti po vieną migdolo riešutą kiekvienam. Apvolioti kokoso drožlėse. Palaikyti valandėlei arba ilgiau šaldytuve. Šie saldainiai jokiu būdu nesilygina su tikruosius Rafaelo gaminančių meistrų darbu. Tačiau sunku būtų nuginčyti – skoniu jie tikrai panašūs. Tad jei širdis užsigeidė ne baltos dėžutės su raudonu kaspinu, o tiesiog kokosinio Rafaelo rutuliuko – šis receptas tikrai gali padėti! Skanaus! 12548_555446624470149_1368272811_n