Studento pasirinkimas: Rafaelo nebūtinai iš Ferrero
Rafaelo – skamba romantiškai, Itališkai, švelniai ir, žinoma, skaniai. Tikriausiai niekad taip ir nesuprasime, kas mus labiau žavi: šio skanėsto skonis ar gudrių reklamos meistrų sukurtas Rafaelo saldainių įvaizdis. Kad ir kaip ten būtų, bent jau moterys, gavusios baltą keturkampio formos dežutę su raudonų kaspinu, tikrai nusišypso, o vyriškis, norėdamas pradžiuginti moterį, su Rafaelo niekada neprašauna...
Bet ir vėlgi, gal dėl minėtosios reklamos, gal dėl skonio, kokosiniu rutuliuku su migdolu viduje mėgautis galime tikrai ne kasdien. Brangus malonumas. Bet nenukabinkime nosies – „Studento pasirinkimas“ nesnaudžia ir rado būdą kaip garsiųjų skanumynų greitai ir paprastai pasigaminti namie!
Reikės:
- Kondensuoto pieno - 400ml
- Kokoso drožlių - 400g
- Migdolo riešutų