Vyne troškintas liežuvis
Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 19, 2017
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Puikus patiekalas šventėms ir ne tik.
Ingredientai
- Jaučio liežuvis 1 vnt
- Svogūno roputės 2 vnt
- Morkos 2 vnt
- Petražolių šaknys 1 vnt
- Vynas raudonas Pagal skonį
- Citrinos žievelės 1 vnt
- Obuoliai 4 vnt
Eiga
- Liežuvį išvirti daržovių sultinyje ir nulupti. Iš obuolių padaryti tyrę, į ją įpilti pusę stiklinės raudonojo vyno, sudėti tarkuotą citrinų žievelę, gerai išmaišyti ir supilti į troškintuvą.
- Ant šios masės uždėti išvirtą liežuvį ir patroškinti.
- Pateikiant į stalą, liežuvį supjaustyti griežinėliais ir užpilti krienų padažu.