Vyne troškintas liežuvis

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Puikus patiekalas šventėms ir ne tik.

Ingredientai

  • Jaučio liežuvis 1 vnt
  • Svogūno roputės 2 vnt
  • Morkos 2 vnt
  • Petražolių šaknys 1 vnt
  • Vynas raudonas Pagal skonį
  • Citrinos žievelės 1 vnt
  • Obuoliai 4 vnt

Eiga

  1. Liežuvį išvirti daržovių sultinyje ir nulupti. Iš obuolių padaryti tyrę, į ją įpilti pusę stiklinės raudonojo vyno, sudėti tarkuotą citrinų žievelę, gerai išmaišyti ir supilti į troškintuvą.
  2. Ant šios masės uždėti išvirtą liežuvį ir patroškinti.
  3. Pateikiant į stalą, liežuvį supjaustyti griežinėliais ir užpilti krienų padažu.

Panašūs receptai