Vištienos kebabai ant cinamono lazdelių

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Neapsakomo skonio kebabai su subtiliu cinamono aromatu.

Ingredientai

  • Vištienos filė 400 g
  • Cinamono lazdelės 4 vnt
  • Druska, pipirai Pagal skonį
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Paprika 50 g

Eiga

  1. Į dubenį sudėti sumaltą vištienos filė, smulkiai pjaustytą papriką, išspaustas česnako skilteles, smulkintus krapus ir petražoles, įberti druskos, pipirų;
  2. Viska gerai išmaišyti ir palikti 1-2 val pastovėti šaldytuve;
  3. Paruoštą mėsą padalinti į 4 dalis ir padaryti 4 kebabus, kuriuos užmauti ant cinamono lazdelių;
  4. Kepti orkaitėje kol apskrus.

Panašūs receptai