Vištienos kebabai ant cinamono lazdelių

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 20, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.
Neapsakomo skonio kebabai su subtiliu cinamono aromatu.
Ingredientai
- Vištienos filė 400 g
- Cinamono lazdelės 4 vnt
- Druska, pipirai Pagal skonį
- Česnakas 2 skiltelė (-ės)
- Paprika 50 g
Eiga
- Į dubenį sudėti sumaltą vištienos filė, smulkiai pjaustytą papriką, išspaustas česnako skilteles, smulkintus krapus ir petražoles, įberti druskos, pipirų;
- Viska gerai išmaišyti ir palikti 1-2 val pastovėti šaldytuve;
- Paruoštą mėsą padalinti į 4 dalis ir padaryti 4 kebabus, kuriuos užmauti ant cinamono lazdelių;
- Kepti orkaitėje kol apskrus.