Vištienos ir ananasų iešmeliai

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 30, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Paprastas receptas tinkantis tiek pietums, tiek užkandžiams.

Ingredientai

  • Ananasų sultys 1 stiklinė (-ės)
  • Rudasis cukrus 70 g
  • Ananasas 1 kg
  • Vištienos krūtinėlė 1 kg
  • Sojos padažas 50 ml

Eiga

  1. Keptuvėje pakaitinkite ananasų sultis, sojos padažą, cukrų. Kaitinkite iki kol ims vos burbuliuoti ir tada iškart nuimkite nuo ugnies, palikite šiek tiek atvėsti.
  2. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į marinatą pusvalandžiui. Geriausia laikyti šaldytuve.
  3. Ant medinių iešmelių, pamirkytų vandenyje, paeiliui suverti vištieną ir ananasus (ananasą galima naudoti tiek šviežią, tiek konservuotą).
  4. Kepti maždaug 200 laipsnių orkaitėje kol viskas apskrus. Taip pat galima kepti ir grilyje.
  5. Valgyti skanu tiek šiltus, tiek atvėsusius!

Panašūs receptai