Vafliai su mėsos įdaru

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Dar kitaip vadinami tinginių čeburekais :)

Ingredientai

  • Vafliai 1 pakuotė (-ės)
  • Malta mėsa 400 g
  • Paprika malta 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pipirų mišinys Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Svogūnas 1 vnt
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Miltai 100 g
  • Pienas 100 ml

Eiga

  1. MĖSOS ĮDARAS: smulkiai supjaustytą svogūną, druską ir prieskonius sudedame į maltą mėsą.
  2. TEŠLOS PARUOŠIMAS: į indą įmušame kiaušinį, supilame pieną, įberiame žiupsnelį druskos ir suberiame miltus. Tešla turėtų būti tirštoka.
  3. Ant vaflių lakštų tepame paruoštą mėsos įdarą ir ant viršaus dedame kitą vaflio lakštą. Jau perteptus lakštus supjautome lygiais, gražiais gabaliukais.
  4. Perpjautus gabaliukus merkiame į paruoštą tešlą ir kepame aliejuje.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai