Vafliai su mėsos įdaru
Šefo receptai
Įkėlė: Bal 18, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Dar kitaip vadinami tinginių čeburekais :)
Ingredientai
- Vafliai 1 pakuotė (-ės)
- Malta mėsa 400 g
- Paprika malta 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Pipirų mišinys Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Svogūnas 1 vnt
- Kiaušinis 1 vnt
- Miltai 100 g
- Pienas 100 ml
Eiga
- MĖSOS ĮDARAS: smulkiai supjaustytą svogūną, druską ir prieskonius sudedame į maltą mėsą.
- TEŠLOS PARUOŠIMAS: į indą įmušame kiaušinį, supilame pieną, įberiame žiupsnelį druskos ir suberiame miltus. Tešla turėtų būti tirštoka.
- Ant vaflių lakštų tepame paruoštą mėsos įdarą ir ant viršaus dedame kitą vaflio lakštą. Jau perteptus lakštus supjautome lygiais, gražiais gabaliukais.
- Perpjautus gabaliukus merkiame į paruoštą tešlą ir kepame aliejuje.
- Skanaus!