Tortilijų suktinukai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Įdomus karštų sumuštinių pakaitalas!

Ingredientai

  • Tortilijos lakštai (mažesni) 8 g
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Dižono garstyčios 1 šaukštas (-ai)
  • Tarkuotas svogūnas 1 šaukštas (-ai)
  • Majonezas 1 šaukštas (-ai)
  • Vorčesterio padažas 0.2 arb. šaukštelis (-iai)
  • Įvairių kumpių ar sūrių griežinėliai Pagal skonį

Eiga

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Perpjauname tortilijas per pusę į du pusskritulius.
  3. Pasiruošiame sviestinę užtepėlę - inde sumaišome sviestą, garstyčias, tarkuotą svogūną, majonezą ir vorčesterio padažą.
  4. Ant tortilijų tepame sviesto užtepėlę (pasiliekame apie šaukštą vėlesniam naudojimui), dedame sūrį ir kumpį. Susukame į ritinėlius ir dedame į kepimo indą vieną šalia kito, kad nebūtų didelių tarpų. Tortilijų viršų patepame sviestinės užtepėlės likučiu.
  5. Uždengiame folija ir kepame apie 30 min., kol sūris išsilydys.
  6. P.S. Iš anksto paruoštus ir dar nekeptus tortilijos ritinėlius galima laikyti šaldytuve ir įdėti kepti prieš pasirodant svečiams.
  7. Skanaus:)

Panašūs receptai