Tigrinės krevetės kataifi tešloje
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Didžiosios tigrinės krevetės 500 g
- Kataifi tešla 1 pakuotė (-ės)
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Citrinų sultys 1 vnt
- Aliejus 100 ml
- Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
Eiga
- Šaldytas krevetes atitirpinti.
- Marinatui susmulkinti česnaką, imbierą. Sumaišyti su citrinos sultimis, aliejumi ir sojos padažu. Paruoštu marinatu užpilti krevetes ir pamarinuoti bent valandą.
- Kataifi tešlą atšildyti.
- Krevetes persmeigti mediniu smeigtuku ir apsukti kataifi tešla.
- Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.