Tigrinės krevetės kataifi tešloje

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Didžiosios tigrinės krevetės 500 g
  • Kataifi tešla 1 pakuotė (-ės)
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Citrinų sultys 1 vnt
  • Aliejus 100 ml
  • Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Šaldytas krevetes atitirpinti.
  2. Marinatui susmulkinti česnaką, imbierą. Sumaišyti su citrinos sultimis, aliejumi ir sojos padažu. Paruoštu marinatu užpilti krevetes ir pamarinuoti bent valandą.
  3. Kataifi tešlą atšildyti.
  4. Krevetes persmeigti mediniu smeigtuku ir apsukti kataifi tešla.
  5. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!