Tešloje kepti grybai
Šefo receptai
Įkėlė: Geg 7, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Gardus ir greitai paruošiamas užkandis, kuris tiks tiek savaitgaliui, tiek ir šventiniam stalui.
Ingredientai
- Marinuoti pievagrybiai 300 g
- Miltai 300 g
- Alus Pagal skonį
- Aliejus Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Eiga
- Marinuotas pievagrybių kepurėles nukošiame, suberiame ant kiaurasamčio ir nuvarviname.
- Paruošiame alaus tešlą: į dubenėlį suberiame išsijotus miltus, druską, o alaus pilame tiek, kad gautųsi skysta tešla.
- Tešlą paliekame kiek pastovėti, kad išbrinktų miltai. Tada į ją įpilame 3-4 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišome.
- Į paruoštą tešlą pamirkome grybus ir kepame juos gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai parusvėja. Valgome atvėsusius.
- Skanaus:)