Tešloje kepti grybai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Gardus ir greitai paruošiamas užkandis, kuris tiks tiek savaitgaliui, tiek ir šventiniam stalui. 

Ingredientai

  • Marinuoti pievagrybiai 300 g
  • Miltai 300 g
  • Alus Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Marinuotas pievagrybių kepurėles nukošiame, suberiame ant kiaurasamčio ir nuvarviname.
  2. Paruošiame alaus tešlą: į dubenėlį suberiame išsijotus miltus, druską, o alaus pilame tiek, kad gautųsi skysta tešla.
  3. Tešlą paliekame kiek pastovėti, kad išbrinktų miltai. Tada į ją įpilame 3-4 šaukštus aliejaus ir gerai išmaišome.
  4. Į paruoštą tešlą pamirkome grybus ir kepame juos gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai parusvėja. Valgome atvėsusius.
  5. Skanaus:)

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!