Svogūnai tešloje
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.
Ingredientai
- Kiaušinis 1 vnt
- Grietinė 1 šaukštas (-ai)
- Svogūnas 1 vnt
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus kepimui Pagal skonį
- Miltai 1/2 stiklinė (-ės)
Eiga
- Supjaustyti svogūną žiedeliais, nuplykiti juos verdančiu vandeniu ir nusausinti;
- Grietinę ir kiaušinį išplakti, įberti druskos ir pamėgtų pipirų. Palengva suberti miltus. Tešla turėtų būti grietinės tirštumo, todėl tikslus miltų kiekis priklausys nuo to, kada pasieksite tinkamą konsistenciją;
- Svogūnus merkti į paruoštą tešlą ir kepti įkaitintoje keptuvėje.