Svogūnai tešloje

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 7, 2018
Sudėtingumas:
Vidutinis
Porcijos:
0 porcijos
Paruošimo laikas:
15min

Daugžodžiauti apie keptus svogūno žiedus turbūt nereikia. Gardus užkandis prie alaus ir ne tik. Labai gardūs ir ką tik iškepti, ir jau atvėsę.

Ingredientai

  • Kiaušinis 1 vnt
  • Grietinė 1 šaukštas (-ai)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Druska 1 žiupsnelis
  • Aliejus kepimui Pagal skonį
  • Miltai 1/2 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Supjaustyti svogūną žiedeliais, nuplykiti juos verdančiu vandeniu ir nusausinti;
  2. Grietinę ir kiaušinį išplakti, įberti druskos ir pamėgtų pipirų. Palengva suberti miltus. Tešla turėtų būti grietinės tirštumo, todėl tikslus miltų kiekis priklausys nuo to, kada pasieksite tinkamą konsistenciją;
  3. Svogūnus merkti į paruoštą tešlą ir kepti įkaitintoje keptuvėje.

Panašūs receptai