Sveikuoliški tako su avinžirniais
Šefo receptai
Įkėlė: recipes.date.short.July 23, 2019
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Pusryčiams ir užkandžių stalui - sveikuoliški tako su avinžirniais. Sojos padaže apkepti avinžirniai, pomidorai ir alyvuogės salotų lapuose kartu su gaiviu avokadiniu padažu - labai skanu, gaivu ir greitai paruošiama. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Virti avinžirniai 200 g
- Juodosios alyvuogės 50 g
- Pomidoras 1 vnt
- Avokadai (dideli) 1 vnt
- Raudonas svogūnas 1/2 vnt
- Romaninės salotos 8 vnt
- Citrinos sultys 1 šaukštas (-ai)
- Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
- Druska, pipirai, žolelės Pagal skonį
Eiga
- Pasiruošiame avokado padažą: avokadą sutriname šakute ar trintuvu, smulkiai supjaustome raudoną svogūną ir viską sumaišome su citrinos sultimis bei druska ir pipirais.
- Avinžirnius pakepiname su sojos padažu, kol gražiai paskrus.
- Į salotos lapus sudedame apkeptus avinžirnius ir supjaustytą pomidorą bei alyvuoges.
- Mirkome į padažą ir skanaujame!