Sveikuoliški tako su avinžirniais

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Pusryčiams ir užkandžių stalui - sveikuoliški tako su avinžirniais. Sojos padaže apkepti avinžirniai, pomidorai ir alyvuogės salotų lapuose kartu su gaiviu avokadiniu padažu - labai skanu, gaivu ir greitai paruošiama. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Virti avinžirniai 200 g
  • Juodosios alyvuogės 50 g
  • Pomidoras 1 vnt
  • Avokadai (dideli) 1 vnt
  • Raudonas svogūnas 1/2 vnt
  • Romaninės salotos 8 vnt
  • Citrinos sultys 1 šaukštas (-ai)
  • Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Druska, pipirai, žolelės Pagal skonį

Eiga

  1. Pasiruošiame avokado padažą: avokadą sutriname šakute ar trintuvu, smulkiai supjaustome raudoną svogūną ir viską sumaišome su citrinos sultimis bei druska ir pipirais.
  2. Avinžirnius pakepiname su sojos padažu, kol gražiai paskrus.
  3. Į salotos lapus sudedame apkeptus avinžirnius ir supjaustytą pomidorą bei alyvuoges.
  4. Mirkome į padažą ir skanaujame!

Panašūs receptai