Sūrio vyniotinis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Sūrio vyniotinis
Ingredientai
- Fermentinis sūris 300 g
- Varškė 300 g
- Grietinė 1 šaukštas (-ai)
- Vištiena Pagal skonį
- Česnakas 5 skiltelė (-ės)
- Pistacijos 1 pakuotė (-ės)
Eiga
- Įdarui susmulkinti vištieną, česnakus, žalumynus ir riešutus. Į varškę sudėti grietinę, vištieną, česnakus, žalumynus, riešutus ir prieskonius. Viską gerai išmaišyti.
- Fermentinį sūrį įdėti į polietileninį maišelį ir užrišus virti 15 min. Išsilydžiusią masę išpilti ant folijos ir iškočioti, kol sūris nesustingo. Ant sūrio sudėti įdarą ir susukti vyniotinį. Įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant, supjaustyti gabalėliais.