Sūdyti (marinuoti) grybai su aliejumi
Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 14, 2017
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Marinuotų grybų receptas puikiai tiks šventinio stalo užkandžiams.
Ingredientai
- Grybai 300 g
- Svogūno roputės 2 vnt
- Aliejus 3 šaukštas (-ai)
- Malti pipirai Pagal skonį
Eiga
- Sūdytus grybus gerai išmirkyti (marinuotus grybus pakanka nuplauti) ir supjaustyti juostelėmis. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
- Viską sudėti į salotinę ar gilų dubenėlį, apibarstyti pipirais, užpilti aliejumi, gerai išmaišyti ir patiekti į stalą.
- Puošti galima gražiais nepjaustytais baravykais ar nedidelėmis rudmėsių galvutėmis.