Sūdyti (marinuoti) grybai su aliejumi

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Marinuotų grybų receptas puikiai tiks šventinio stalo užkandžiams.

Ingredientai

  • Grybai 300 g
  • Svogūno roputės 2 vnt
  • Aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • Malti pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Sūdytus grybus gerai išmirkyti (marinuotus grybus pakanka nuplauti) ir supjaustyti juostelėmis. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
  2. Viską sudėti į salotinę ar gilų dubenėlį, apibarstyti pipirais, užpilti aliejumi, gerai išmaišyti ir patiekti į stalą.
  3. Puošti galima gražiais nepjaustytais baravykais ar nedidelėmis rudmėsių galvutėmis.

Panašūs receptai