Šparaginių pupelių pakora
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Kvietiniai miltai 50 g
- Avinžirnių miltai 50 g
- Žirnių miltai 50 g
- Vanduo 150 ml
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Juodgrūdės sėklos 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Šparaginės pupelės 150 g
Eiga
- Visus miltus persijojame, suberiame prieskonius ir plakdami šluotele įmaišome vandenį. Gaunasi tešla gal ciut tirštesnė nei lietinių. Į ja mirkome virtas šparagines pupeles ir dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi (aliejaus įpilame tiek, kad beveik virtų jame).
- Iškepusias pupeles dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejaus perteklius.