Šparaginių pupelių pakora

Šefo receptai
Įkėlė: Rugs 9, 2013
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Kvietiniai miltai 50 g
  • Avinžirnių miltai 50 g
  • Žirnių miltai 50 g
  • Vanduo 150 ml
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Juodgrūdės sėklos 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Šparaginės pupelės 150 g

Eiga

  1. Visus miltus persijojame, suberiame prieskonius ir plakdami šluotele įmaišome vandenį. Gaunasi tešla gal ciut tirštesnė nei lietinių. Į ja mirkome virtas šparagines pupeles ir dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi (aliejaus įpilame tiek, kad beveik virtų jame).
  2. Iškepusias pupeles dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!