Sluoksniuotos tešlos užkandis su midijomis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Puikus ir sotus užkandis gurmanams.
Ingredientai
- Sluoksniuota tešla 2 vnt
- Pupelės 1 stiklinė (-ės)
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt
- Midijos konservuotos 2 skardinė (-ės)
- Žalioji paprika Pagal skonį
- Raudonoji paprika Pagal skonį
- Svogūnas Pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Kmynai Pagal skonį
- Česnakinė druska Pagal skonį
- Kiaušinio baltymas 1 vnt
Eiga
- Tešlą tiesti į kepimo popieriumi išklotą skardą, kiekvienoje įspausti 6 apskritimus ( jei neturite formelės,galite lėkštute,dubenėliu ar pan.) ir tiesiog nuimti nereikalingus, likusius kraštus. Subadyti šakute,aptepti plaktu kiaušinio baltymu, pabarstyti maltais kmynais ir česnakine druska. Iškepti pagal pakuotės nurodymus.
- ĮDARUI REIKĖS: Sumaišyti virtas pupeles, midijas,keptą, šiaudeliais supjaustytą vištieną, susmulkintus paprikas, svogūną ir aliejų.
- Kiekvienai porcijai įdaromi 3 sluoksniuotos tešlos paplotėliai.
- Skanaus!