Skrudinti vyniotiniai su bulvių įdaru
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Skrudinti vyniotiniai su bulvių įdaru
Ingredientai
- Kvietiniai miltai 200 g
- Tirpintas sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Kuminas 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Garam masala 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Vanduo 100 ml
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Svogūnas 1 vnt
- Bulvės 4 vnt
- Petražolės 2 šaukštas (-ai)
- Kurkumas Pagal skonį
- Sabji masala Pagal skonį
- Sezamo sėklos 1 šaukštas (-ai)
- Fermentinis sūris 30 g
- Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Miltus sumaišom su prieskoniais, tada pilam sviestą ir po truputį vandenį. Užmaišom tešlą ir paminkom ją apie 10 min. Tada uždengiam ir paliekam pusvalandį pastovėt, kol pasigaminsim įdarą.
- Keptuvėje įkaitinam šiek tiek aliejaus ar sviesto, suberiam masalą ir kumino sėklas, kai masala suputos, beriam smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepam. Kai svogūnai suminkštės, sudedam viską kas liko, išskyrus sūrį. Kepame maišydami kokias 5 minutes. Tada įdarą perdedam į kitą indą, atvėsinam ir įmaišom sūrį. Tešlą iškočiojame 1,5-2 mm storio lakštu, tada ant jo paskleidžiam įdarą, palikdami vienam krašte porą centimetrų be įdaro. Tą kraštą patepam 1 šaukštu tirpinto sviesto ir tada suvyniojam į vyniotinį. Labai aštriu peiliu supjaustom maždaug 2 cm griežinėliais, kuriuos apkepam iš abiejų pusių keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kepame ant nedidelės ugnies, kol apskrus.