Skaniausia arbata Azijoje
Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Karšto pieno ir juodos arbatos gėrimas kilęs iš pietų Azijos šalių, tokiu kaip Malaizija ir Singapūras. Tarp kitko, šis gėrimas yra laikmas tradiciniu Malaizijos gėrimu ir vietiniu gyventoju vadinamas Teh Tarik.
Ingredientai
- Arbata 4 arb. šaukštelis (-iai)
- Kondensuotas pienas 4 arb. šaukštelis (-iai)
- Cukrus 2 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Į verdantį vandenį įdėti 4 šaukštelius juodos arbatos ir leisti nusėsti dar penkioms minutėms.
- Nukošti arbata į atskira stikline ir įdėti 2 šaukštelius cukraus, ir 4 šaukštelius kondensuoto pieno.
- Galiausiai, pilstyti arbata iš vienos stiklinės iį kita, kol arbata atvės ir susidarys graži stangri putelė ant viršaus.
- Patiekti karšta, permatomoje stiklinėje kartu su puikia nuotaika! Skanaus!