Silkės tortas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Paprastass silkės receptas su ypatingu pateikimu - gardi puošmena jūsų šventiniam stalui.

Ingredientai

  • Silkių filė 500 g
  • Bulvės virtos su lupena 4 vnt
  • Burokėliai virti 6 vnt
  • Svogūnas 2 vnt
  • Majonezas 8 šaukštas (-ai)
  • Žirneliai Pagal skonį
  • Morkos virtos 2 vnt
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Visų pirma, išklojame dubenį maistine plėvele, kad vėliau, apvertus indą, gautume gražų ir nesugadintą tortą.
  2. Burokėlius ir morkas sutarkuojame stambia tarka, o svogūnus ir bulves supjaustome.
  3. Burokėlius sumaišome su puse svogūnų ir majonezu.
  4. Silką supjaustome kubeliais.
  5. Į indą sluoksniais sudedame: žirnelius, burokėlius, bulves, majonezą, silkę, svogūnus, majonezą, bulves, burokėlius.
  6. Indą atsargiai apverčiame ant didelės lėkštes, nuimame plėvelę.
  7. Skanaus:)

Panašūs receptai