Silkė su grybais

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.

Puikiai vakarienei ar tradiciniam šventiniam stalui. 

Ingredientai

  • Silkė 2 vnt
  • Svogūnai 2 vnt
  • Džiovinti grybai 200 g
  • Aliejus Pagal skonį

Eiga

  1. Užmerkiame grybus kelioms valandoms. Jeigu jie nebuvo virti, paviriname pasūdytame vandenyje.
  2. Sutvarkome silkę.
  3. Supjaustome svogūnus žiedeliais.
  4. Sumalame grybus arba susmulkiname supjaustydami (galima palikti ir nepjaustytus - gražiau atrodys).
  5. Grybus su svogūnais šiek tiek apkepiname aliejuje.
  6. Ant silkės užpilame alyvuogių aliejaus ir uždedame pakepintą mišinį.
  7. Papuošiame žalumynais, skanaus!

Panašūs receptai