Šalti tunu įdaryti cannelloni

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Ingredientai

  • Cannelloni lakštai 20 vnt
  • Tunas 200 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Majonezas Pagal skonį
  • Krabų lazdelės 1 pakuotė (-ės)
  • Juodosios alyvuogės Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Česnakų skiltelės 1 vnt

Eiga

  1. ĮDARUI REIKĖS : Gerai išmaišyti tuną, kietai išvirtus, sutarkuotus kiaušinius, susmulkintą svogūną su trupučiu druskos, majonezu ir palaikyti šaldytuve.
  2. PERTEPIMUI REIKĖS: Krabų lazdeles susmulkinti arba sumalti mėsmale, įspausti česnako skiltelę ir sumaišyti su majonezu.
  3. Kad gauti kokybiškus cannelloni lakštus, reikia virti ne puode, o keptuvėje. Vandeniui užvirus, truputį pasūdyti ir dėti po vieną lakštą iki 5 - 7 (priklausomai nuo keptuvės dydžio). Maišyti tik mediniu šaukštu ar petelne ir tik prieš lakštams suminkštėjus, kad jų nepažeisti.
  4. Virti apie 15 min. Prieš išimant,reikalui esant,galima atsargiai išskirti ar panardinti, jei bus nevienodai išbrinkę. Išimti kiauru šaukštu, dėti atskirtus vieną nuo kito ant labai drėgnos (geriausiai sušlapintos ir išgręžtos medvilninės pašluostės) ir atvėsinti.
  5. Dėti po truputį tuno įdaro, suvynioti (skaniausi bus 1,5 cm skersmens), guldyti į lėkštę ir pertepti krabų mase. Uždengti plėvele ir palaikyti porą valandų šaldytuve. Prieš patiekiant, apibarstyti alyvuogėmis ir apšlakstyti aliejumi.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!