Rūkytas kumpis su obuoliais

Šefo receptai
Įkėlė: Vas 1, 2017
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Greitas užkandis, tinkantis pavaišinti svečius.

Ingredientai

  • Rudasis cukrus 1 stiklinė (-ės)
  • Citrinų sultys 1 šaukštas (-ai)
  • Juodieji pipirai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Kumpis 500 g
  • Obuoliai 2 vnt

Eiga

  1. Didelėje keptuvėje sumaišykite rudąjį cukrų su citrinų sultimis ir pipirais. Maišykite kol cukrus išsilydys. Kiekvieną obuolį supjaustykite į maždaug 16 skiltelių ir sumeskite į išlydytą rudąjį cukrų. Ant vidutinės ugnies kepkite apie penkias minutes, kol suminkštės, kartais pamaišydami. Su kiaurasamčiu perkelkite obuolius į lėkštę.
  2. Į keptuvę sudėkite kumpio riekeles ir pašildykite ant abiejų pusių po 3 minutes. Perkelkite kumpį į lėkštę su obuoliais. Ant viršaus užpilkite likusį cukraus mišinį. Patiekite kol karšta.

Panašūs receptai