Riestainiai su faršu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Riestainiai įdaryti faršu ir užkepti sūriu puikiai tiks vakarėliams, vaikų stalui ar tiesiog kai norisi kažko naujo.
Ingredientai
- Riestainiai 200 g
- Pienas 1 stiklinė (-ės)
- Faršas 200 g
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Sūris 100 g
- Majonezas 4 šaukštas (-ai)
Eiga
- Riestainius suberti į dubenėlį ir užpilti pienu, kad suminkštėtų;
- Į faršą įberti druskos, pipirų ir kitų jums patinkančių prieskonių;
- Iš faršo formuoti mažus mėsos kukulius ir įdėti į riestainio vidurį, dėti ant kepimo skardos patiesto sviestinio popieriaus;
- Ant įdaryto riestainio uždėti pusę šaukštelio majonezo ir tarkuoto sūrio;
- Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.;
- Skanaus!!!