Pyragėliai su grybais
Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 14, 2017
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su džiovintais grybais – receptas, kurį išbandyti tikrai verta.
Ingredientai
- Miltai 160 g
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Margarinas 160 g
- Varškė 160 g
- Kiaušinio trynys 1 vnt
- Svogūnas 1 vnt
- Kiaušiniai Pagal skonį
Eiga
- Miltus, druską, margariną, varškę ir kiaušinio trynį išsukti mikseriu iki vientisos masės, suvynioti į foliją ar popierių ir palaikyti šaldytuve bent valandą.
- Pabarstykite stalą miltais ir kočiokite tešlą: kočioti, perlenkti, kočioti... Tešla neturi sušilti, taigi grąžinkite ją į šaldytuvą.
- Kai atvės, vėl išimkite tešlą, ją iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
- Tuomet dėkite ant jų grybus ir perlenkite, kraštus užspauskite.
- Pyragėlių viršų patepkite plaktu kiaušiniu.
- Kepkite 200 C orkaitėje apie 20 min., kad gražiai pageltonuotų.