Prancūziškas užkandis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Užkandis prie vyno.
Ingredientai
- Prancūziškas batonas 1 vnt
- Fermentinis sūris 200 g
- Saldžioji paprika 1 vnt
- Pomidoras 1 vnt
- Salsa padažas 2 šaukštas (-ai)
- Baziliko lapeliai 1 g
- Krapai 1 pagal skonį
- Kumpis arba dešra 100 g
Eiga
- Supjaustykite prancūzišką batoną maždaug 2-5 centimetro ilgio riekelėmis.
- Smulkiai supjaustykite kumpi ar dešrą, pomidorą ir papriką. Susmulkinkite krapus ir sumaišykite su pomidorais ir paprikomis. Visą mase pagardinkite bazilokos padažu
- Sutarkuokikite sūrį.
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Paruoštą masę tolygiai užtepkite ant batono riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir baziliku.
- Kepti vos kelias minutes, kol sūris išsilydys.
- Skanaus!