Prancūziškas užkandis

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 14, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Užkandis prie vyno.

Ingredientai

  • Prancūziškas batonas 1 vnt
  • Fermentinis sūris 200 g
  • Saldžioji paprika 1 vnt
  • Pomidoras 1 vnt
  • Salsa padažas 2 šaukštas (-ai)
  • Baziliko lapeliai 1 g
  • Krapai 1 pagal skonį
  • Kumpis arba dešra 100 g

Eiga

  1. Supjaustykite prancūzišką batoną maždaug 2-5 centimetro ilgio riekelėmis.
  2. Smulkiai supjaustykite kumpi ar dešrą, pomidorą ir papriką. Susmulkinkite krapus ir sumaišykite su pomidorais ir paprikomis. Visą mase pagardinkite bazilokos padažu
  3. Sutarkuokikite sūrį.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Paruoštą masę tolygiai užtepkite ant batono riekelių. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir baziliku.
  5. Kepti vos kelias minutes, kol sūris išsilydys.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai