Prancūziškas batonas su česnaku ir sūriu
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Puikus užkandis prie sriubų, salotų arba šauni idėja gardiems pusryčiams.
Ingredientai
- Prancūziškas batonas 1 vnt
- Sūris 150 g
- Sviestas 70 g
- Česnakas 1 skiltelė (-ės)
- Petražolės 10 g
- Druska 1 žiupsnelis
Eiga
- Smulkiai supjaustome petražoles ir česnaką.
- Į dubenį įdedame sviesto, smulkintų petražolių, česnako, žiupsnelį druskos ir viską išmaišome.
- Sutarkuojame sūrį.
- Batoną supjaustome griežinėliais, užtepame sviesto su žolelėmis, ant viršaus užberiame tarkuoto sūrio ir dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 5-7 min.
- Skanaus!