Pipirinis Portobelo steikas

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Vegetariškas užkandis, lengvi pietūs ar vakarienė - nuostabusis pipirinis portobelo steikas nusipelno būti įtrauktas į jūsų meniu. Greita, sveika ir skanu:) Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui

Ingredientai

  • Portobelo grybas 1 vnt
  • Stambiai malti pipirai 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 pagal skonį
  • Avokadai (dideli) 1 vnt
  • Žalios citrinos sultys 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Persilado prieskoniai 3 šaukštas (-ai)
  • Kokoso kremas 1 šaukštas (-ai)
  • Morka 1 vnt
  • Burokėliai 1 vnt
  • Alyvuogių aliejus 2 ml
  • Pomidoras 1 vnt

Eiga

  1. Susipjaustome nuluptą morką ir burokėlį nedidelėmis lazdelėmis, pašlakstome aliejumi ir apibarstome prieskoniais.
  2. Daržoves išdėliojame į kepimo indą ant kepimo popieriaus ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
  3. Portobelo grybą pjaustome apie 2 cm storio griežinėliais, pabarstome pipirais, o pomidorą pjauname 1 cm griežinėliais.
  4. Grill keptuvėje su trupučiu aliejaus kepame Portobelo grybą, kol gražiai paskrunda iš abiejų pusių, pabarstome druska. Šalia pakepame ir pomidorą.
  5. Gaminame padažą – su elektriniu smulkintuvu sumaišome avokadą, kokoso kremą, žalios citrinos sultis ir prieskonius iki vientisos masės.
  6. Grybo kepsniukus patiekiame su keptomis daržovėmis ir avokado padažu.
  7. Skanaus :)

Panašūs receptai