Meksikietiška „Quesadilla“ su triušiena

Meksikietiška „Quesadilla“ su „Lapino puota“ triušiena - paprastas, skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas. Galite juo mėgautis, kaip užkandžiu ar pasiruošti pietums į darbą. ✔️ „Lapino puota“ produktai patogiai supakuoti, juos lengva paruošti bei pritaikyti skirtingiems receptams. ✔️ Triušienos mėsa supjaustyta patogaus dydžio gabaliukais, todėl galima iškart iš jos gaminti patiekalus; ✔️ Tobulas triušienos skonis, kuris beveik nesiskiria nuo vištienos; ✔️ Žinojimas, kad valgai sveiką, organizmui naudingą mėsą - liesa, daug baltymų ir geležies turinti triušiena laikoma viena sveikiausių ir švariausių mėsos rūšių.

Meksikietiška „Quesadilla“ su „Lapino puota“ triušiena - paprastas, skanus, sotus ir greitai paruošiamas patiekalas. Galite juo mėgautis, kaip užkandžiu ar pasiruošti pietums į darbą. ✔️ „Lapino puota“ produktai patogiai supakuoti, juos lengva paruošti bei pritaikyti skirtingiems receptams. ✔️ Triušienos mėsa supjaustyta patogaus dydžio gabaliukais, todėl galima iškart iš jos gaminti patiekalus; ✔️ Tobulas triušienos skonis, kuris beveik nesiskiria nuo vištienos; ✔️ Žinojimas, kad valgai sveiką, organizmui naudingą mėsą - liesa, daug baltymų ir geležies turinti triušiena laikoma viena sveikiausių ir švariausių mėsos rūšių.

Ingredientai

Šviežia triušienos mėsa „Lapino puota“ 125 g
Tortilijos lakštai 4 vnt
Alyvuogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Tarkuotas sūris 60 g
Paprika 1 vnt
Vidutinis svogūnas 1 vnt
Pomidorai 2 vnt
Kitos daržovės Pagal skonį
Įvairūs prieskoniai (druska, pipirai, raudonėlis, bazilikas, česnakas ir kt.) Pagal skonį
Jogurto-majonezo padažas (arba kitas jums patinkantis padažas) Pagal skonį
  • 1

    Paruoškite triušieną - ją supjaustykite mažais gabaliukais, pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska, pipirais.

  • 2

    Paruoškite daržoves - svogūnus ir paprikas supjaustykite nedideliais kubeliais, iš pomidorų išimkite sultingą dalį su sėklytėmis ir taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais. Jeigu norite, galite naudoti ir kitas daržoves - morkas, kopūstus, brokolius, kalafiorus, jalapeno pipirą ir kt.

  • 3

    Įkaitinkite keptuvę su lašeliu alyvuogių aliejaus ir dėkite kepti triušieną. Jai iškepus, sudėkite daržoves. Papildomai galite mišinį pagardinti druska, pipirais, jūsų mėgstamais prieskoniais, ar trintu česnaku. Kepkite, kol daržovės suminkštės, o pomidorų sultys išgaruos.

  • 4

    Švarioje keptuvėje įkaitinkite lašelį alyvuogių aliejaus ir apkepkite tortilijas: dėkite tortiliją į keptuvę, jos vieną pusę pakepkite apie 2 min., kol gražiai paruduos, išimkite iš keptuvės (antra pusė tegul lieka nekepta). Dėkite kitą tortiliją, vieną jos pusę apkepkite, apverskite, kad apkeptų kitą pusė, o tuo metu ant viršaus dėkite įdarą - triušienos ir daržovių mišinį (vienodu sluoksniu paskirstykite ant visos tortilijos), o ant viršaus dėkite tarkuotą sūrį. Tada ant įdaro uždėkite pirmąją tortiliją apkepta puse žemyn. Palaukite, kol sūris išsilydys ir abi tortilijos sulips, o tada apverskite ir apkepkite pirmos tortilijos antrą pusę.

  • 5

    „Quesadilla“ supjaustykite trikampėliais ir patiekite su jūsų mėgstamu padažu. Rekomenduojame pasigaminti jogurto-majonezo padažą.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min