Marinuota feta
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Itin skanus fetos sūrio marinatas!
Ingredientai
- Feta 300 g
- Lauro lapai Pagal skonį
- Kvapieji pipirai Pagal skonį
- Rozmarino šakelės Pagal skonį
- Šviežio čiobrelio šakelės Pagal skonį
- Alyvuogių aliejus Pagal skonį
Eiga
- Fetą supjaustyti kubeliais ir sudėti į sandarų indą.
- Į indą suberti kvapiuosius pipirus, laurų lapelius, rozmarinus ir čiobrelius. Užpilti alyvuogių aliejumi iki pat viršaus.
- Fetą marinuoti kelias dienas, o stiklainėlis šaldytuve gali būti kelias savaites.
- Tiks tiek kaip užkandis, tiek kaip salotų priedas.
- Vietoje šviežių prieskonių galima naudoti ir džiovintus.