Maltos vištienos vyniotinis su kiauliena
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Gardus užkandis šventiniam stalui.
Ingredientai
- Vištiena 1 vnt
- Kiauliena 300 g
- Druska Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
- Muškato riešutas Pagal skonį
- Grietinėlė 100 g
Eiga
- Vištos mėsą atskiriame nuo kaulų ir sumalame (2 kartus).
- Į faršą supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome.
- Kiaulieną išpjauname 1 cm storio sluoksniu, truputį pamušame ir pabarstome prieskoniais.
- Ant maistinės plėvelės 1 cm sluoksniu išklojame vištienos faršą, ant jo uždedame paruoštą kiaulieną ir susukame vyniotinį.
- Jį perrišame virvele ir verdame pasūdytame vandenyje maždaug 1 val.
- Išvirusį vyniotinį atvėsiname, paslegiame ir taip palaikome 12 val.