Lavašo vyniotinis

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Lavašo vyniotinis 

Ingredientai

  • Lavašas 3 vnt
  • Tunas 1 skardinė (-ės)
  • Morkos 2 vnt
  • Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • Majonezas 4 šaukštas (-ai)
  • Lydytas sūrelis 170 g

Eiga

  1. Kiekvieną lavašo lapą sutepti skirtingais įdarais.
  2. I lapas: sudėti tuną, užberti smulkintus žalumynus.
  3. II lapas: smulkiai sutarkuotas morkas sudėti ant lavašo, į majonezą išspausti česnaką ir labai plonu sluoksniu sutepti morkas.
  4. III lapas: lavašą sutepti lydytu sūreliu.
  5. Susukti į vyniotinį pirmą lavašo lapą su tunu. Tuomet ant viršaus apvynioti lavašą su morkomis ir pabaigai uždėti lapą su lydytu sūriu. Gautą vyniotinį suvynioti į maistinę plėvelę ir mažiausiai 2 val. pastatyti į šaldytuvą. Prieš pateikiant, vyniotinį supjaustyti 1,5 - 2 cm griežinėliais.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!