Lavašo suktinukai su vištienos ir sūrio įdaru

Sudėtingumas:
Vidutinis
Porcijos:
0 porcijos
Paruošimo laikas:
30min

Užkandis tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams, ar kaip lauknešėlis į darbą.

Ingredientai

  • Lavašas 2 vnt
  • Vištienos filė 250 g
  • Lydytas sūrelis 100 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Majonezas 4 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Vištienos filė nuplauti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Jei norite, galite tiesiog ją išvirti ir tada smulkiai supjaustyti;
  2. Lydytą sūrį 20 min. įdėti į šaldiklį, kad sustingtų, o vėliau sutarkuoti per tarką;
  3. Česnako skilteles išspausti;
  4. Viską sudėti į vieną dubenį, įpilti vieną šaukštą sojos padažo, įdėti majonezo ir išmaišyti;
  5. Gautą kremą tepti ant lavašo, susukti ritinėlius ir vienai valandai dėti į šaldytuvą, kad kremas labiau įsigertų į lavašą ir šiek tiek suminkštėtų;
  6. Prieš patiekiant supjaustyti griežinėliais;
  7. Skanaus!

Panašūs receptai