Lavašo suktinukai su vištienos ir sūrio įdaru

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Užkandis, tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams ar kaip lauknešėlis į darbą.

Ingredientai

  • Lavašas 2 vnt
  • Vištienos filė 250 g
  • Lydytas sūrelis 100 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Majonezas 4 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Vištienos filė nuplauname, smulkiai supjaustome ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Jei norite, galite ir tiesiog ją išvirti ir tada smulkiai supjaustyti.
  2. Lydytą sūrį 20 min. įdedame į šaldiklį, kad sustingtų, o vėliau sutarkuojame per tarką.
  3. Česnako skilteles išspaudžiame.
  4. Viską sudedame į vieną dubenį. Įpilame vieną šaukštą sojos padažo, įdedame majonezo ir išmaišome.
  5. Gautą kremą tepame ant lavašo, susukame ritinėlius ir vienai valandai įdedame į šaldytuvą, kad kremas labiau įsigertų į lavašą ir šiek tiek suminkštėtų.
  6. Prieš patiekiant supjaustome griežinėliais.
  7. Skanaus!

Panašūs receptai