Krevetės paprastai
Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 14, 2017
#jūrosgėrybiųpatiekalai #užkandžiai #naujametiniaipatiekalai #Šv.valentinod.receptai #vegetariškipatiekalai
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!
Ingredientai
- Krevetės 20 g
- Alyvuogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
- Sviestas 2 šaukštas (-ai)
- Česnakas 5 skiltelė (-ės)
Eiga
- Sutriname česnako skilteles su druska iki košelės
- Supilame į keptuvę aliejų, išlydome sviestą.
- Sumetame nelukštentas krevetes ir pakepame apie porą minučių.
- Sudedame česnaką su druska.
- Pakepame pavartant dar kokias 3-4 minutes, kol krevetės tampa rausvos. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jas pasirado sunku nulupti.
- Valgant pirmiausia nuraukite galvą, tada išlukštenkite ir mėgaukitės skoniu!