Krevetės paprastai

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!

Ingredientai

  • Krevetės 20 g
  • Alyvuogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Česnakas 5 skiltelė (-ės)

Eiga

  1. Sutriname česnako skilteles su druska iki košelės
  2. Supilame į keptuvę aliejų, išlydome sviestą.
  3. Sumetame nelukštentas krevetes ir pakepame apie porą minučių.
  4. Sudedame česnaką su druska.
  5. Pakepame pavartant dar kokias 3-4 minutes, kol krevetės tampa rausvos. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jas pasirado sunku nulupti.
  6. Valgant pirmiausia nuraukite galvą, tada išlukštenkite ir mėgaukitės skoniu!

Panašūs receptai