Krekeriai su linų sėmenimis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Naminių krekerių su linų sėmenimis receptas.

Ingredientai

  • Miltai 150 g
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Cukrus 1 g
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Linų sėmenys 2 šaukštas (-ai)
  • Pienas 60 ml
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais, druska, cukrumi ir linų sėmenis;
  2. Palaipsniui supilti pieną ir aliejų, palengva minkyti tešlą, ji turi būti kaip koldūnų, nelimpanti prie rankų;
  3. Tešlą iškočioti 2-3 cm storio, supjaustyti mažais kvadratėliais ir subadyti šakute;
  4. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros, kepti apie 15-20 min.

Panašūs receptai