Krekeriai su linų sėmenimis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Naminių krekerių su linų sėmenimis receptas.
Ingredientai
- Miltai 150 g
- Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Cukrus 1 g
- Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Linų sėmenys 2 šaukštas (-ai)
- Pienas 60 ml
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Eiga
- Dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais, druska, cukrumi ir linų sėmenis;
- Palaipsniui supilti pieną ir aliejų, palengva minkyti tešlą, ji turi būti kaip koldūnų, nelimpanti prie rankų;
- Tešlą iškočioti 2-3 cm storio, supjaustyti mažais kvadratėliais ir subadyti šakute;
- Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros, kepti apie 15-20 min.