Karštas alus

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Alus 1/2 l
  • Citrina 1/2 vnt
  • Gvazdikėliai 8 vnt
  • Medus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Į puodą supilti alų, sudėti griežinėliais supjaustytą citriną, medų, gvazdikėlius ir žvaigždėtąjį anyžių. Alų kaitinti, kol atsiranda puta (bet neužvirti).
  2. Karštą alų išpilstyti į bokalus ar alaus taures. Puošti citrinų griežinėliais, prismaigstytais gvazdikėlių.
  3. Karštas su prieskoniais alus padės išvengti peršalimo šaltą naujametinę naktį.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!