Gruzdinti pievagrybiai

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 14, 2017
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Gardus ir neįprastas užkandis - gruzdinti pievagrybiai.
Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt
- Pievagrybiai 500 g
- Džiuvesėliai 2 stiklinė (-ės)
- Aliejus 200 ml
- Druska Pagal skonį
- Petražolės Pagal skonį
- Pipirai Pagal skonį
Eiga
- Sutvarkykite pievagrybius.
- Pirmiausia išplakite kiaušinius.
- Susipilkite džiūvėsėlius.
- Įkaitinkite aliejų.
- Kiekvieną pievagrybį merkite į išplaktą kiaušinį ir tada kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir merkite į aliejų ir laikykite iki auksinės rudos spalvos.
- Baigus kepti pievagrybius nusausinkite riebalų perteklių ir apibarstykite visus pievagrybius druska ir petražolėmis, ar dar kokiais mėgstamais prieskoniais.
- Patiekti ant stalo dar šiltus, jeigu pavyksta, nes tada jie labiausiai skanūs.