Gruzdinti pievagrybiai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Gardus ir neįprastas užkandis - gruzdinti pievagrybiai.

Ingredientai

  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Pievagrybiai 500 g
  • Džiuvesėliai 2 stiklinė (-ės)
  • Aliejus 200 ml
  • Druska Pagal skonį
  • Petražolės Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Sutvarkykite pievagrybius.
  2. Pirmiausia išplakite kiaušinius.
  3. Susipilkite džiūvėsėlius.
  4. Įkaitinkite aliejų.
  5. Kiekvieną pievagrybį merkite į išplaktą kiaušinį ir tada kruopščiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir merkite į aliejų ir laikykite iki auksinės rudos spalvos.
  6. Baigus kepti pievagrybius nusausinkite riebalų perteklių ir apibarstykite visus pievagrybius druska ir petražolėmis, ar dar kokiais mėgstamais prieskoniais.
  7. Patiekti ant stalo dar šiltus, jeigu pavyksta, nes tada jie labiausiai skanūs.

Panašūs receptai