Duonelė su pomidorais
Porcijos:
                4 porcijos
            Sudėtingumas:
                Pradedančiajam
            Paruošimo laikas:
                15 min.
            Itališkas nuosbabus greitas užkandis.
Ingredientai
- Ciabatta 5 vnt
 - Pomidorai 4 vnt
 - Raudonas svogūnas 1 vnt
 - Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
 - Bazilikas Pagal skonį
 - Druska Pagal skonį
 - Juodieji pipirai Pagal skonį
 - Česnakai 2 stiklinė (-ės)
 
Eiga
- Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis, paskrudinkite jas iš abiejų pusių įkaitintame alyvuogių aliejuje.( vėliau jų viršutine dali patriname česnaku).
 - Į dubenį sudėkite kubeliais( ar Jums kitaip patinkančiai) pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus bazilikus, pasūdykite, pagardinkite pipirais, atsargiai išmaišykite.
 - Gautą mišinį sudėkite ant duonos riekelių, pagardinkite bazilikų lapeliais.(šviežiais lapeliais)
 - Skanaus!