Duonelė su pomidorais
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Itališkas nuosbabus greitas užkandis.
Ingredientai
- Ciabatta 5 vnt
- Pomidorai 4 vnt
- Raudonas svogūnas 1 vnt
- Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Bazilikas Pagal skonį
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Česnakai 2 stiklinė (-ės)
Eiga
- Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis, paskrudinkite jas iš abiejų pusių įkaitintame alyvuogių aliejuje.( vėliau jų viršutine dali patriname česnaku).
- Į dubenį sudėkite kubeliais( ar Jums kitaip patinkančiai) pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus bazilikus, pasūdykite, pagardinkite pipirais, atsargiai išmaišykite.
- Gautą mišinį sudėkite ant duonos riekelių, pagardinkite bazilikų lapeliais.(šviežiais lapeliais)
- Skanaus!