Desertinės varškės su želė gabaliukais receptas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 val. ir daugiau

Desertinė varškė ir vaikystė - tai lyg du sinonimai.

Ingredientai

  • Varškė 500 g
  • Želatina 20 g
  • Pienas 100 ml
  • Želė 3 pakuotė (-ės)
  • Cukrus 3 šaukštas (-ai)
  • Vanilinis cukrus arba vanilės ekstraktas Pagal skonį

Eiga

  1. Šaltame vandenyje leidžiame išbrinkti želatinai.
  2. Skirtingų spalvų želė užpilame karštu vandeniu ir supilstome į atskirus dubenėlius, išmaišome. Kai atvėsta, įdedame į šaldytuvą, kad greičiau sustingtų.
  3. Į želatiną supilame šiltą pieną, kad pilnai ištirptų želatinos granulės.
  4. Varškę pertriname, suberiame paprastą ir vanilinį cukrų, supjaustytus spalvotos želės gabaliukus, supilame ištirpusią želatiną ir viską išmaišome.
  5. Perpilame į norimą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
  6. Skanaus:)

Panašūs receptai