Cinamoniniai obuolių traškučiai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
2 val. 30 min.
Puikus receptas obuolių derliui sunaudoti.
Ingredientai
- Obuoliai 4 vnt
- Maltas cinamonas 10 g
- Cukrus (jeigu reikia pagal skonį) 10 g
Eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių C.
- Išpjaukite viduriukus ir obuolius supjaustykite 3 mm storio griežinėliais. Dideliame inde juos apiberkite cinamonu, jeigu reikia ir cukrumi. Truputį atsargiai pamaišykite, kad visi griežinėliai pasidengtų.
- Į kepimo indą įtieskite kepimo popieriaus. Ant jo vienu sluoksniu išdėliokite obuolius.
- Kepkite apie 2-3 val., kol obuoliai išsausės, bet dar bus minkšti. Leiskite pilnai atvėsti ir laikykite sandariame inde iki 4 dienų.