Buritos – meksikiečių virtuvė jūsų namuose

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Buritos - puikus meksikietiškas užkandis užsukus draugams. 

Ingredientai

  • Kiauliena 900 g
  • Aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Sultinys 1 stiklinė (-ės)
  • Pomidorų padažas 1 stiklinė (-ės)
  • Apelsinų žievelės Pagal skonį
  • Čili pipiras 1 vnt
  • Tortilijos 8 vnt

Eiga

  1. Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir kepkite orkaitėje tol, kol mėsa suminkštės.
  2. Pagaminkite padažą: į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsinų žievelę, čili pipirus. Užvirkite ir virkite pusę valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
  3. Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies. Tortilijas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilijos uždėkite mėsos ir susukite.

Panašūs receptai