Brusketa su portobelo grybu ir ridikėliais
Šefo receptai
Įkėlė: recipes.date.short.July 23, 2019
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Nuostabi pusryčių ar užkandžių idėja - kepinta duonelė su portobelo grybu, humusu ir ridikėliais. Skoniai puikiai dera tarpusavyje, be to, itin greita ir paprasta pagaminti. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.
Ingredientai
- Portobelo grybas 1 vnt
- Skrudinta duonelė 6 vnt
- Humusas 200 g
- Ridikėliai 6 vnt
- Druska, pipirai Pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 1 arb. šaukštelis (-iai)
Eiga
- Paskrudiname mėgstamą duonelę.
- Portobello grybą supjaustome maždaug 1 cm storio juostelėmis ir pakepiname keptuvėje su šlakelių alyvuogių aliejaus, paskaniname druska bei pipirais ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.
- Ant paskrudintos duonelės užtepame humuso (naudojame klasikinį) ir uždedame apkeptus portobelo grybo gabaliukus bei ridikėlius.
- Paprasta, bet taip viskas dera ir yra gardu, skanaus!