Brusketa su portobelo grybu ir ridikėliais

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Nuostabi pusryčių ar užkandžių idėja - kepinta duonelė su portobelo grybu, humusu ir ridikėliais. Skoniai puikiai dera tarpusavyje, be to, itin greita ir paprasta pagaminti. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Portobelo grybas 1 vnt
  • Skrudinta duonelė 6 vnt
  • Humusas 200 g
  • Ridikėliai 6 vnt
  • Druska, pipirai Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Paskrudiname mėgstamą duonelę.
  2. Portobello grybą supjaustome maždaug 1 cm storio juostelėmis ir pakepiname keptuvėje su šlakelių alyvuogių aliejaus, paskaniname druska bei pipirais ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.
  3. Ant paskrudintos duonelės užtepame humuso (naudojame klasikinį) ir uždedame apkeptus portobelo grybo gabaliukus bei ridikėlius.
  4. Paprasta, bet taip viskas dera ir yra gardu, skanaus!

Panašūs receptai