Aukštas suvyniotas sumuštinis
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Aukštas suvyniotas sumuštinis
Ingredientai
- Aliejus 2 šaukštas (-ai)
- Raudonojo vyno actas 3 stiklinė (-ės)
- Kopūstai 5 stiklinė (-ės)
- Majonezas 1 stiklinė (-ės)
- Batonas 1 vnt
- Rūkytas kumpis 500 g
Eiga
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų; karštame aliejuje dažnai maišydami kepkite vyšnias ir svogūną 5 minutes iki jie suminkštės. Supilkite actą; mišinį padėkite šonan. Sumaišykite supjaustytą kopūstą ir majonezą; uždenkite ir atidėkite.
- Ilgu dantytu peiliu atsargiai padalinkite batoną pusiau horizontaliai. Šaukštu ištepkite vyšnių mišinį batono apatinę dalį. Ant mišinio sudėkite mėsą. Šaukštu sudėkite kopūstų mišinį ant mėsos. Uždenkite viršutine batono dalimi. Prieš patiekiant padalinkite į dalis.