Aubergine caponata

Šefo receptai
Įkėlė: Bal 13, 2019
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Baklažanai 1 vnt
  • Svogūnas 1 vnt
  • Žaliosios alyvuogės 20 vnt
  • Kaparėliai 1 šaukštas (-ai)
  • Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
  • Cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Baltojo vyno actas 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Apkepinau baklažaną atskirai, tada svogūnus atskirai, kai jie suminkštėjo grąžinau į keptuvę baklažaną, sumečiau visus kitus dalykus ir patroškinau gal 10-15 min. Skonis: turtingas, sodrus, tirštas. Valgiau ant skrudintos pranc. bulkos griežinėlio.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!