Aštrūs kepti avinžirniai

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 10, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Užkandis, kuris tiks kiekvienai šventei!

Ingredientai

  • Avinžirniai 2 skardinė (-ės)
  • Aliejus 2 šaukštas (-ai)
  • Prieskoniai Pagal skonį

Eiga

  1. Avinžirnius nusunkti ir perplauti po šaltu vandeniu. Nusausinti ir subert į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  2. Avinžirnius apibarstyti mėgiamais prieskoniais (malta aitroji paprika, malta saldžioji paprika, kuminas, druska, raudonėliai ar kt.)
  3. Viską apšlakstyti aliejumi ir išmaišyti.
  4. Orkaitėje kepti apie 25-30 min ir vis pamaišyti.
  5. Užkandis puikiai tinka prie alaus.

Panašūs receptai