Ant grotelių kepti naminiai mėsainiai
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ant grotelių kepti naminiai mėsainiai
Ingredientai
- Duona 6 riekė (-ės)
- Faršas 400 g
- Česnakų skiltelės 2 vnt
- Imbieras 1 vnt
- Čili pipiras 1 vnt
- Kalendra 2 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Kuminas 1 vnt
- Vorčesterio padažas Pagal skonį
- Svogūnas 2 vnt
- Pomidorai 1 vnt
- Agurkai 2 vnt
- Pomidorų padažas 2 šaukštas (-ai)
- Salotų lapai Pagal skonį
Eiga
- Dubenyje sumaišykite maltą kalakutieną, česnaką, imbierą, čili pipirą, 1 sukapotą svogūną, kalendras, druską, sojos padažą, pipirus, paprikų miltelius, garstyčias, kuminą, Vorčesterio padažą. Jei kurio nors ingridiento neturite - nenusiminkite, pagrindą sudaro sojos arba vorčesterio padažas, garstyčios, kuminai (arba malti kmynai), paprikų milteliai, druska ir pipirai. Suformuokite 6 „kotletukus“, juos galima apvolioti džiūvėsėliuose. Juos iškepkite ant grotelių, po 3-4 minutes kievieną pusę.
- Bandeles taip pat pašildykite ant grotelių. Jų vieną pusę aptepkite pomidorų padažu, dėkite salotos lapą, mėsos paplotėlį, pomidoro griežinėlį, porą juostelių agurko, keletą svogūno žiedų. Uždenkite kitu paplotėliu. Skanaus!