Žuvies kukuliai

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Žuvies kukuliai

Ingredientai

  • Žuvis Pagal skonį
  • Džiuvesėliai 100 g
  • Svogūno roputės 2 vnt
  • Krakmolas 50 g
  • Pipirai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Prieskoniai Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį

Eiga

  1. Žuvį išdarinėti, išvalyti ir išimti kaulus, o mėsą sumalti mėsmale. Į masę sudėti džiūvėsėlius, prieskonius, krakmolą, pasūdyti ir viską gerai išmaišyti.
  2. Svogūnus pakepinti aliejuje ir taip pat įmaišyti į žuvies faršą.
  3. Iš paruoštos masės formuoti kukulius. Juos trumpai apkepti aliejuje, o po to dar 10-15 min. patroškinti žuvies sultinyje. Žuvies sultiniui virti panaudoti galvas, kaulus ir plekus, kurie lieka nudarinėjant žuvį, tik iš galvų būtina pašalinti akis ir žiaunas, nes jie sultiniui gali suteikti kartoką skonį.
  4. Kukulius galima patiekti į stalą karštus ir šaltus

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!