Žuvies ir varškės rutuliukai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Žuvies ir varškės kepsniukai

Ingredientai

  • Žuvis 400 g
  • Varškė 200 g
  • Svogūnas 2 vnt
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Miltai 3 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį

Eiga

  1. Susmulkinkite šaldytą žuvį.
  2. Smulkiai pjaustytą svogūną apkepkite su aliejumi.
  3. Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį permaišykite, įberkite miltų, prieskonių, druskos. Gerai išmaišykite. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškepkite aliejuje.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!