Žuvies ir varškės rutuliukai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Žuvies ir varškės kepsniukai
Ingredientai
- Žuvis 400 g
- Varškė 200 g
- Svogūnas 2 vnt
- Kiaušiniai 1 vnt
- Miltai 3 šaukštas (-ai)
- Druska Pagal skonį
- Juodieji pipirai Pagal skonį
- Aliejus Pagal skonį
Eiga
- Susmulkinkite šaldytą žuvį.
- Smulkiai pjaustytą svogūną apkepkite su aliejumi.
- Žuvį, varškę, svogūną, kiaušinį permaišykite, įberkite miltų, prieskonių, druskos. Gerai išmaišykite. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir iškepkite aliejuje.