Žiedinio kopūsto Gnocchi (virtinukai)

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pažengusiam
Paruošimo laikas:
45 min.

Patobulintas itališkų gnocchi virtinukų receptas, kuriame virtas bulves  keičia žiedinis kopūstas, kuris šiam patiekalui suteikia puikų skonį. Už receptą dėkojame ir linkėjimus siunčiame Rojaus daržui.

Ingredientai

  • Žiedinis kopūstas 1 vnt
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Miltai 2 stiklinė (-ės)
  • Druska, pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Žiedinį kopūstą pasmulkinkite, dėkite į puodą ir pavirkite kol suminkštės.
  2. Išvirtą kalafiorą susmulkinkite iki vientisos masės, merliuku nuspauskite skystį, įmuškite kiaušinį (nebūtinai), berkite miltus (recepte naudoti avižiniai miltai) ir dėkite prieskonius.
  3. Iš gautos tešlos formuokite virtinukus, virkite vandenyje kol iškils.
  4. Virtinukus galite pakepinti ant sviesto, pilti grietinėlės ir apibarstyti parmezanu. Skanaus!

Panašūs receptai