Žagarėliai

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Minkštučiai, puručiai varškės žagarėliai.

Ingredientai

  • Miltai 250 g
  • Varškė 250 g
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Cukrus 3 šaukštas (-ai)
  • Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Druska Pagal skonį
  • Vanilinis cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)

Eiga

  1. Miltus persijoti, sumaišyti su kepimo milteliais.
  2. Varškę pertrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.
  3. Palengva vis maišant į varškę suberti persijotus miltus. Visų miltų iškarto nesuberti, reikia stebėti, kad tešla būtų ne per kieta, bet ir neliptų prie rankų.
  4. Iškočioti tešlą iki 1cm storio, supjaustyti į maždaug 4 cm pločio išilgas juosteles ir jas įpjauti, kad galėtumėte perkišti vieną juostelės galą.
  5. Kepti įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus. Pravėsusius apibarstyti cukraus pudrą.
  6. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!