Vyno padažas

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Vyno padažas - puikia tiks prie mėsos patiekalų, filė, kumpio.

Ingredientai

  • Miltai 5 g
  • Sviestas 10 g
  • Džemas 20 g
  • Vynas "Madeira" 20 g
  • Druska, pipirai Pagal skonį
  • Vištienos sultinys 60 g

Eiga

  1. Sviestą apkepinti keptuvėje kartu su sviestu, supiltį vištienos sultinį, tačiau puikiai tiks bet koks mėsos sultinys;
  2. Įberti druskos, pipirų ir virti apie 20 min.
  3. Sudėti džemą, šį kartą puikiai tiktų raudonųjų serbentų, supilti vyną ir užkaitinti, tačiau neužvirti.

Panašūs receptai